Epilare definitiva-Termoelectroliza

Video

Cea mai eficientă epilare definitivă,prin Termoelectroliza,

Cu cel mai nou aparat,varful de gamă -Apilus XCell.


Caracteristicile acestui aparat ,fac procedurile eficiente si nedureroase.

Epilare definitiva

Există multe metode chimice sau mecanice pentru epilare: taierea cu foarfeca, pensarea, aparatele de ras, lotiune epilatoare, ceara, dispositive abrazive, penseta electrică, laserul, etc.

Electro Epilarea este singura procedură 100% definitivă pentru inlaturarea firelor de păr nedorite indiferent de culoarea acestora, culoarea tenului aplicabil in orice sezon.

Părul trebuie lăsat la vedere, ca și în cazul altor metode de epilare definitivă. Cu alte cuvinte, trebuie să-l lași să crească 3-4 mm.

La epilarea prin electroliză nu contează că ai pielea închisă sau deschisă la culoare, că ai părul negru, blond, prea gros sau prea subțire.

 La epilarea cu laser și IPL alunițele trebuie acoperite, pentru a fi protejate. Aici nu avem problema asta pentru ca nu se acționează pe toată zona, ci punctual, pe firul de păr.

Epilarea laser și IPL impun evitarea expunerii la soare pentru o perioadă mare de timp. Electroliza îți dă voie să mergi să te bronzezi, dar nu în primele 2 zile după ședință.

Pentru un efect terapeutic maxim se fac mai multe şedinţe la un interval de şase săptămâni. În cazul persoanelor cu păr închis la culoare şi gros, sunt necesare şase – opt şedinţe, iar pentru cele cu păr deschis la culoare şi subţire, în jur de 10 – 12 şedinţe.

Tratamentul se efectueaza prin introducerea unui ac langa radacina firului de par si transmiterea unor impulsuri electrice care carbonizeaza radacina. Dupa sedinta, pielea va forma o coaja in dreptul locurilor und ear fi trebuit sa creasca, in mod normal, firele de par, fiind necesara tamponarea pielii cu o solutie din plante. Procesul de ingrijire a pielii trebuie efectuat timp de cateva zile, pana cand cojile vor cadea, iar pielea va ramane fina pentru timp indelungat. Pentru eliminarea permanenta a firelor de par este nevoie de efectuarea mai multor tratamente la intervale de cateva saptamani intre sedinte.  Epilarea definitiva prin electroliza este singura metoda care da rezultate pe firul de par blond sau roscat.

Nu ezita să ceri toate amănuntele care te interesează terapeutului la care te hotărăşti să faci intervenţia şi solicită un test pe o zonă limitată de piele pentru a putea observa modul în care tegumentul reacţionează la terapie.